Frågor & Svar.

Är Alexandria produkter professionella?

Svar: Ja, alla Alexandria produkter är certifierade och godkända av nordamerikanska och europeiska standarder för Kiss Vaxning och Advanced Body Sugaring. Vi sätter standarden i Kiss Vaxning och Advanced Body Sugaring. Vi är oöverträffade i våra etik i samarbete med andra yrkesverksamma inom hårborttagning. Alexandria förstår tydligt behovet av stöd för de produkter och behandlingar som utförs av epileringssalonger.

​Varför måste jag ta en 2 dagars kurs?

Svar: Det är allmänt känt inom skönhetsindustrin att frågor om hårborttagning ges mycket lite uppmärksamhet. Detta är överraskande med tanke på det faktum att hårborttagning kan vara mycket traumatisk för klienten. Det kan orsaka många negativa reaktioner på kroppen beroende på tillståndet i huden och håret innan vaxning eller ”sugaring”.

 

Målet för Alexandria Professional ™ är att de som utför behandlingen blir experter inom området hårborttagning med Avancerad Body Sugaring.
För att bli en certifierad Alexandria Professional ™ Body Sugaring expert, måste du framgångsrikt klara av ett tvådelat prov (skriftlig teori och praktik). När du har klarat både teori och praktiken, kommer du att få ditt personliga Alexandria Professional ™ Body Sugaring certifikat.